Звезда изненадила Војводину у првој утакмици финала

У првој утакмици финала плеј-офа одбојкаши Војводине НС семе поражени су од Црвене звезде на свом терену, чиме су закомпликовали пут ка жељеној трећој узастопној титули.
Mirko Radevic
Фото: Мирко Радевић, фото: Дневник (Ф. Бакић)

Све је кренуло добро по Новосађане у првом сету, али грешке у завршници су утакмицу увеле у неочекивани ток, а то екипа, квалитета Звезде, уме да  искористи.

Најпре мора да се изгуби да би се знало какао да се победи, зато не треба сумњати да ће актуелни шампион показати своје право лице већ у наредној утакмици и вратити ствари на претходну меру. Показали су Новосађани да имају снаге и квалитета за високе домете, а пораз од Звезде је само разлог више да се уприличи реванш првом приликом.

„Звезда је направила први корак, сада јој је лакше, али је далеко од готовог јер се игра до три победе. Пробаћемо да се вратимо у игру већ на следећој уткмици, верујем у то. Треба нам континуитет и мирна глава, а до тада да видимо где смо грешили и да пробамо да исправимо то и победимо. Одлучио је први сет који је Звезда добила, не знамо како. То је био преломни тренутак меч. У егал игри се нисмо снашли, мораћемо на томе да порадимо пре наставка серије“, рекао је  Мирко Радевић.

Шеф струке Синиша Гавранчић зна разлоге пораза.

„Наш сервис није био добар, правили смо грешке у серијама. Имали смо у првом сету игру и касније у неким моментима, али смо протиника враћали у живот управо сопственим грешкама. Окрећемо се другој утакмици, морамо да се опоравимо од овог пораза одморимо и да у Београду вратимо брејк“, најавио је Гавранчић.

Друга утакмица на програму је сутра у Београду од 18 часова, уз директан тв пренос.

М. Ристић

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести