Данас у Спенсу свечано отварање Спортских игара младих

Свечано отварање Спортских игара младих(СИМ) за читав регион одржаће се данас у новосадском Спенсу,у 10 часова, а градоначелник Милош Вучевић и идејни творац СИМ Здравко Марић манифестацију ће прогласити отвореном.
 Radovan Krivokapić, Vladan Milojević i Savo Milošević Foto: promo
Фото: Радован Кривокапић, Владан Милојевић и Саво Милошевић Фото: промо

  Фудбалери Војводине, Црвене звезде и Партизана дали су велику подршку Спортским играма младих, као и тренери наша три највећа клуба, који су се сложили да је сјајно када деца могу бесплатно да играју на одлично организованим турнирима у чак 25 градова Србије.

Тренери Црвене звезде Владан Милојевић, Војводине Радован Кривокапић и Партизана Саво Милошевић позирали су и у мајицама Дунав осигурање Спортских игара младих Србије, које ће чувати за успомену. Поручили су да ће уколико им обавезе дозволе бити у јулу на Државном финалу турнира у малом фудбалу ове године.

- Било је дивно гледати наше врхунске фудбалере како излазе у мајицама Дунав осигурање Спортске игре младих Србије на терен и то у званичним мечевима. А посебно су се сви играчи потписали, сваки тим посебно на мајцу, тако да ћемо их урамити и чувати. Ту смо сви са главним задатком да деци Србије и региона кроз спорт и дружење одрастање чинимо лепшим. За нас су сви победници - истакла је Ивана Јовановић, председница Дунав осигурање Спортских игара младих Србије.

Посебну захвалност СИМ Србије дугује пулу спонзора – генералном спонзору Компанији Дунав осигурање, Компанији Кока Кола, Банци Поштанској штедионици, Електропривреди Србије, Телекому Србија – МТС и Подравки Србије. Караван радости и пријатељства данас стартује у Новом Саду, сутра је одредиште Опово, петак Петровац на Млави... Децо, уживајте у спорту и дружењу.

С. Р.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести