Флојд Мејведер враћа се у ринг

Легендарни Флојд Мејведер (43)  решен је да поново навуче рукавице и врати се у ринг - славни боксер, човек који је освојио 15 титула шампиона света, објавио је да ће бити део ММА спектакла у Токију 28. фебруара.
f
Фото: Youtube Printscreen

За сада је и даље непознато ко ће бити противник Американца, али и да ли ће се борити по класничним бокс или ММА правилима. Оно што је познато је да ће ући у ринг током турнира “ММА Мега 2021” који ће се одржати у “Токијо дому”, јавља портал Србија данас.

- Токио. Јапан. Долазим вам поново 2021. Знам да се током 2021. одржавају Олимпијске игре, али ја, Флојд “Мани” Мејведер и мој тим ћемо бити део нечега великог у “Токијо дому”. Желим да вам се свима захвалим што ме третирате тако добро. Јапане, спреми се, стижем – рекао је Мејведер током укључења на свом Инстаграм налогу.

Мејведер се није борио од 2018. када је победио кикбоксера Теншина Насукаву у егзибиционој борби. Последњи пут имао је професионални бокс меч пре пет година, а вратио се у ринг током 2017. године да би одмерио снагу са УФЦ шампионом Конором Мекгрегором и да би свој скор довео до 50 победа и без пораза. Наравно, у томе је и успео.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести