Футсалери Бечеја на окупу

Футсалери лидера друголигашког каравана, Бечеја 2003, почели су припреме за наставак сезоне.
д
Фото: Dnevnik.rs

На призивци су били сви, сем оправдано одсутног Бориса Бодоњиа, а у име клуба играче је поздравио и пожелео им успех ван и на терену технико Горан Страјнић.

- На половини смо сезоне. Први део смо резултатски изузетно одрадили и био би велики луксуз да то не материјализујемо освајањем првог места и пласманом у елиту. Јесењем саставу прикључићемо двојицу омладинаца, Игора Татића и Марка Yигурског, а могуће је да стигне још један искуснији играч, како бисмо у наставку имали дужу клупу и већу могућност ротације. Клупско руководство је са своје стране учинило све да на организационом плану не буде сметњи, а на вама је да на терену остварите зацртани циљ - рекао је, између осталог, Страјнић.

Идуће недеље ће се појачати интезитет рада.

- Следи нам далеко, далеко тежи део посла у наставку сезоне, а то значи да ћемо морати знатно више да радимо на тренинзима. Наравно, ако желимо, а верујем да сви желимо, да задржимо прво место на табели до краја сезоне. Не смемо да се заваравамо да смо, на основу јесењих резултата, недодирљиви, јер смо неке утакмице решили у своју корист уз обилату помоћ спортске среће. Речју, нисмо били, баш, толико резултатски доминантни. Унећемо неке новине у раду и припреме ћемо искористити да савладамо нове системе играња за које се определимо. Све ћемо проверити у пар припремних утакмица са ривалима из ближе околине – најавио  је тренер  Игор Шошо.

Момци са Тисе имају девет бодова предности и утакмицу више код куће у наставку сезоне, али само уз максимални ангажман актуелног састава Бечејци ће у наредној сезони опет гледати елитни футсал. Јер, велика предност се лако може истопити, пошто ће сада сви далеко мотивисаније ући у утакмице са њима.

Текст и фото: В. Јанков

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести