Гала вече борилачких вештина у Жабљу

Турнир у борилачким вештинама, трећу годину заредом, под називом Гала фајт најт, одржан је пред препуним трибинама овдашње спортске хале.
zabalj
Фото: Приватна архива

Публика је уживала у седам мечева, уз наступе познатог реп састава „ТХЦФ“. У последњем мечу за професионалну титулу првакиње Србије бориле су се Јована Миловановић из београдског Победника и Маријана Дасовић из темеринске Спарте (на слици). Тријумфовала је Јована Миловановић.

„Турнир је био изванредан. У финалу сам се борила са сјајном Маријаном, могла је и она да тријумфује. Верујем да је публика имала шта да види“, казала је  Јована.

Маријана Дасовић поручила је да наставља са још јачим тренинзима.

Фото: Приватна архива

„Много ми значи овај турнир, за који сам се дуго спремала, али нисам имала среће. Требало је да тренирам много јаче, што ћу и наставити у будућности“, поручила је Маријана.

Још један у низу великих догађаја показатељ је да је локална самоуправа Жабља усмерена ка развоју спорта. Председник општине Чедомир Божић напоменио је да сваке године издвајају значајна средстава из буyета за развој спорта и додао да ће се ова приредба и убудуће одржавати.

Фото: Приватна архива

Гала вече борилачких вештина је испунило очекивања, а колико је овај догађај био занимљив за овдашње житеље најбоље сведочи чињеница да сви они који су хтели да буду у хали нису успели да уђу. Публика је са уживањем пратила борбе и апалузима награђивала учеснике прворазредне борилачке ревије.       

М. Рашић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести