Игњатовић: Колено доста боље, желим пласман у првих 10

БЕОГРАД: „Колено је доста добро, оток је потпуно спао, немам никакве болове и самим тим сам срећна што је то тако. Даћу све од себе на Олимпијским играма и надам се да када станем на снег нећу имати проблеме”, изјавила је најбоља српска скијашица Невена Игњатовић.
Nevena Ignjatović
Фото: ОКС/РАС, Александaр Димитријевић

Она се опоравља после повреде колена и полако се спрема за наступ на Играма у Пекингу.

"Уз терапије које имам два пута дневно, убацили смо одређене вежбе које такође радим два пута дневно. И ја сам се сама изненадила да немам никаквих проблема са коленом и то ме веома радује", к,азала је Игњатовић.

Уместо наступа у три дисциплине у Пекингу - супервелеслалом, спуст и комбинација, Невена ће изаћи на снег у спусту 15. и комбинацији 17. фебруара.

Најбоља српска скијашица би била задовољна резултатом који би био бољи од оног на претходним Играма, када је била 14. у комбинацији.

"Да се није догодила повреда, рекла бих да је то дефинитивно могуће и радићу на томе. Наравно да бих волела да остварим пласман у топ 10 на Олимпијским играма. То би за мене био доста добар резултат. Ја верујем у чуда, идем у Пекинг позитивна, расположена и даћу све од себе. Једва чекам да осетим снег у Кини и целу атмосферу и надам се најбољем", закључила је Игњатовић.

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести