ИСТОРИЈСКИ УСПЕХ ЏУДО КЛУБА ВОЈВОДИНА Први пут у елити

Џудисти Војводине пласирали су се у Суперлигу Србије, пошто су на финалном турниру екипног шампионата Прве лиге остварили пет победа, уз пораз од Партизана, што је било довољно да први пут у историји клуба обезбеде пласман у елитни ранг.
2
Фото: ЏК Војводина

Један од тренера Новосађана Игор Ћујић навео је да се црвено-бели тек спремају за највећа достигнућа.

– Срећни смо због овог великог клупског успеха. Имамо велики потенцијал у младим и преспективним члановима, чије време тек долази. Наш стручни тим је и овај резузлтат пројектовао, дакле све детаљно планирамо, тако ћемо радити и у суперлигашком друштву и верујем да имамо снаге и потенцијала за нове успехе – јасан је био Ћујић.

Екипу која је допринела историјском успеху клуба чине Душан Кежић (66 кг), Игњат Пауновић (73кг), Филип Тривуновић (73кг), Мирослав Беговић (81кг), Благоје Седларевић (81кг), Богдан Швоња (90 кг), Милан Ристић (90кг), Петар Николин (+90кг), Светозар Стајковац (+90кг) и Владимир Гајић (+90 кг).

Председник клуба је Игор Пејчић, а поред Игора Ћујића улогу првог тренера обављају и Јанош Копас, Иван де ла Кроче и Филип Тривуновић, који је био и такмичар. Оснивач клуба и почасни председник је Јован Пејчић.

В. М. П.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести