Ивана Шпановић се опоравила, враћа се на стазу (видео, фото)

Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић успешно је залечила повреду ахилове тетиве десне ноге коју је задобила у току квалификација скока удаљ на европском шампионату у Берлину, услед које је била спречена да брани титулу европске шампионке из Амстердама 2016. године.
Ivana Spanovic/GERRY PENNY
Фото: Ivana Spanovic/GERRY PENNY

Сам процес опоравка трајао је два месеца, а Шпановићева је недавно добила и зелено светло од свог медицинског тима на челу са доктором Јованом Ђуровићем за повратак на стазу.

У периоду од 01. новембра до 21. новембра све девојке које желе да упознају Ивану и да заједно са светском и европском шампионком одраде један од њених тренинга, могу да се одазову акцији #тренирајсаИваном.

Више информација о самој акцији можете наћи на официјалном инстаграм профилу Иване Шпановић: instagram.com/ivanaspanovic/.

„Са нестрпљењем сам чекала повратак на стазу, али морам да признам да није лако вратити се после двомесечне паузе. Кренули смо са лаганим тренинзима, и за сада све иде по плану. Спремна сам за напоран рад и радујем се новим изазовима. Посебно се радујем акцији која следи и дружењу са девојкама. Девојке ће имати прилику да искусе један мали део моје свакодневнице у виду тренинга, брзог опоравка од истог  и веома сам радознала да чујем њихове утиске  током и после тренинга. Жеља ми је да заједно подстакнемо девојке да буду активне и у овом периоду године, када је дефинитивно лакше наћи изговор него ускочити у тренерку, обути патике и покренути се. Верујем да ће и оне мени дати потребан додатни ветар у леђа и позитивну енергију у периоду повратка тренинзима после повреде, па очекујемо једно лепо дружење тог 24. новембра у Новом Саду“ истакла је Шпановићева.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести