КК „Потисје” Бечеј: Сава Војновић стари-нови председник

Сава Војновић ће и у наредном мандату бити председник Коњичког клуба „Потисје” из Бечеја, који је минуле године обележио 75. рођендан и тим поводом добио трофејно признање Савеза спортова општине Бечеј.
Bečej iz vazduha Foto: Dnevnik.rs/B. Lučić
Фото: Бечеј из ваздуха Фото: Дневник.рс/Б. Лучић

То је одлучено на Изборној Скупштини клуба. Заменик председника биће Васа Џигурски, а у Управни одбор су још Душан Блажин, Јанош Дели, Бора Јандрић, Јанош Немет, Геза Пап. Председник Надзорног одбора је Роберт Варга, а чланови су  Божидар Букуров и Габор Киш. Улога секретара поверена је Милораду Ракићу.

– Нисмо велико друштво, има нас укупно 47, од којих 30 активних са плаћеним чланаринама од симболичних 1.000 динара, а остали су почасни, повремени и помажући. Захваљујући подршци општине Бечеј и појединим партнерима, завршили смо годину с позитивним финансијским билансом. И поред свих потешкоћа које нас прате, по званичним параметрима Удружења са касачки спорт Србије, од 28 активних клубова седми смо клуб у Србији. Поносни смо и на клупску традицију, али смо свесни да су оно била друга времена – рекао је између осталог нови-стари председник бечејских коњара Сава Војновић.

Уручење су и награда најуспешнијем возачу и власнику најуспешнијег грла: Јанош Немет као најуспешнији возач, односно Бора Јандић, чија је кобила Аеробик БИ најуспешније грло.   

В. Јанков

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести