Милица Мандић освојила и Боливуд (фото)

Дан по повратку из Москве, где је обезбедила олимпијску норму за Токио 2020, теквондоисткиња Милица Мандић и њен тренер Драган Јовић посетили су Панчево где се снима индијски акциони филм "Baaghi 3".
Milica Mandić i Tigar Šrof/TKD Galeb
Фото: ТКД Галеб/Милица Мандић и Тигар Шроф

На филмском сету српска шампионка срела се са Тигром Шрофом, тренутно најпопуларнијом индијском филмском звездом, али и носиоцем црног појаса у теквондоу.

Двоје теквондоиста разменило је искуства у области спорта у обе земље и о развоју тог спорта у Индији за чију популаризацију је заслужан глумац.

Фото: Milica Mandić i Tigar Šrof/TKD Galeb

„Веома ми је драго што сам упознала чувеног боливудског глумца. Ово је нешто ново и занимљиво за мене. Волела бих да га доведем до клуба да упозна и друге шампионе, да му покажемо како тренирамо, а он нама неке од акционих покрета“, рекла је Милица Мандић.

Тигар Шроф је истакао да је веома задовољан што је упознао српску шампионку, што ће имати прилику да тренира заједно са нашим успешним спортистима, али и што снима у Србији.

Популарни глумац у Индији је стекао изузетну популарност о чему најбоље говори импресиван број од 18 милиона следбеника на Инстаграму.

Фото: Milica Mandić i Tigar Šrof/TKD Galeb

„Гледао сам Милицине мечеве и заиста сам импресиониран. Разговарали смо о њеним спортским плановима за наредни период. Велео бих да дођем у њен клуб и да тренирам са њом и њеним тренером“, истакао је Шроф.

Реализација филма Baaghi 3 подржана је од стране Владе Републике Србије и Кабинета председнице Владе, али и кроз подршку Министарства одбране и Војске Републике Србије.

Снимање филма реализује се током новембра и децембра на локацијама у Београду, Панчеву, Пожаревцу и Ковину.

Овим пројектом Србија и Индија учвршћују међусобне односе на пољу културе, уметности и економије, у складу са Споразумом две владе о сарадњи у областима културе, уметности, спорта, младих и медија.

Фото: Milica Mandić i Tigar Šrof/TKD Galeb

Реч је о високобуџетном филму у режији реномираног редитеља Ахмеда Кана, у којем игра Тигар Шроф, тренутно највећа индијска звезда акционих филмова. Овај филм представља трећи део велике франшизе боливудске продукције "Nadiadwala Entertainment" из Бомбаја.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести