ММА и кик-бокс спектакл Мегдан: Велики тријумф Чеда Пантића

Највећи регионални ММА и кик-бокс спектакл Мегдан одржан је у великој дворани новосадског Спенса. Љубитељи борилачких спортова уживали су у врхунским мечевима светског ранга, који су били неизвесни и квалитетни.
cedo pantic_1
Фото: Чедо Пантић, фото: Приватна архива

Без сумње највећу пажњу јавности привукао је меч између борца из Босне и Херцеговине (Републике Српске) Чеде Пантића и Хрвата Теа Микелића. Према мишљењу већине присутних тај меч је означен најбољим и најквалитетнијим мечем Мегдана. Након три рунде, убедљивом одлуком судија славио је Чедо Пантић, коме је ово био најтежи противник откако наступа у овој организацији и који је пред борбу најавио како ће публици пружити шансу да гледа његову велику победу, највећу до сада. И успео је у томе, па је тако остао непоражен. 

„Током три рунде меч је протекао у константној борби. Тео Микелић ми је најтежи противник до сада, борио се у Глорију и против најбољих светских кик-боксера. Надам се да смо показали сву лепоту кик-бокса свима у хали, реално је то био најтежи меч до сада, а верујем и најбољи на Мегдану. Публика је задовољна, а и ја сам задовољан зато што сам остварио оно што сам зацртао“, рекао је Чедо Пантић.

Млади Новосађанин Никола Тодоровић који је, по проценама тренера, будућност српског кик-бокса, био је доминантан у рингу против озбиљног борца Николе Дробњака. Новосађанин је славио пошто је Дробњак предао меч, па је тако одбранио Мегданов шампионски појас. И Црногорац Васо Бакочевић, који је већ неколико година уназад један од најпознатијих и најатрактивнијих ММА бораца региона, такође је тријумфовао у главној борби вечери против јаког и искусног противника Хермеса Франка.

Ј. Г.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести