Нове просторије Џудо клуба Војводина

НОВИ САД: На препоруку градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића, Џудо клуб „Војводина“ 16 година након оснивања добио је своје просторије, са спортском салом.
dzudo
Фото: novisad.rs

Представљању новог простора присуствовао је члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин који је том приликом нагласио да очекује да ће нова сала и локација клуба допринети да се џудо у Новом Саду још више омасови.

Драго ми је што Џудо клуб „Војводина“ који већ 16 година успешно ради, данас добија своје просторије и што ће чланови овог пута имати салу на располагању 24 сата дневно. То је један од основних предуслова да клуб буде добро организован и успешан, изјавио је Цвјетићанин.

Почасни председник и оснивач Џудо клуба „Војводина“ др Јован Пејчић се захвалио градоначелнику Вучевићу и члану Градског већа за спорт и омладину на препоруци да клуб добије адекватан простор.

Фото: novisad.rs

Ми смо просторије опремили и привели намени, како би смо допринели да наши чланови који овде уче џудо, буду добри, друштвено корисни људи и будући шампиони. Сигуран сам да ће бољи услови и организација рада допринети да Нови Сад добије државног првака и у овом спорту, као што је то већ случај са одбојком и рукометом, истакао је Пејчић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести