Нови Сад кандидат за ЕП младих стонотенисера

Генерални секретар Европске стонотениске федерације Ричард Скрутон посетио је Нови Сад, обишао Спенс, а све због потенцијалне кандидатуре Новог Сада за Европско омладинско првенство 2021. године.
stoni tenis
Фото: СТСВ

Њега су дочекали директор Спенса Милан Јарић, начелник за спорт Властимир Мастиловић, председник Стонотениског савеза Војводине Милан Станић и председник Стонотениског клуба Нови Сад Дан Фрациле.

"Након 37 година враћам се у ваш диван град. Био сам овде на Светском првенству у функцији судије. Још се сећам тог времена и великих масивних степеница, насмејаних и добро расположених људи", рекао је Скрутон.

"Није тајна да нам стони тенис буди посебне емоције. Знам да је Спенс увек спреман на нове узазове", одбратио се госту из Лондона директор Милан Јарић.

Начелник за спорт Властимир Мастиловић упознао је Скрутона са смештајним капацитетима, једноставном саобраћајном мрежом, функционалним спортским објектима. Рок пријаве за Европско омладинско првенство у стоном тенису 2021 је 20. април. Остаје да се види да ли ће тиме на најбољи могући начин бити обележен велики јубилеј 40 година од изградње Спенса и Светског стонотениског првенства.

С. Р.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести