Новосађанке за титулу, Новокнежевчанке за мајсторицу

Стонотенисерке Новог Сада већ пету годину заредом налазе своје место у финалу државног првенства. У претходна четири наврата успеле су да освоје две титуле, а данас имају прилику да по трећи пут подигну пехар намењен прваку.
Стонотенисерке ће се у лепој атмосфери борити за трофеј
Фото: Dnevnik.rs

Као и прошле године, финале је изборила и екипа Обилић Алева из  Новог Кнежевца, а у првом сусрету славиле су Новосађанке  резултатом 3:4. Ако победе Новосађанке подићиће највреднији домаћи пехар, у супротном играће се мајсторица.

Директор Новог Сада Дан Франциле очекује још једну занимљиву утакмицу, као и пуне трибине стонотениске сале Спенса.

- Да нам је неко пре пет година рекао да ћемо се наћи у ситуацији у којој смо данас, не би му веровали - рекао је Франциле.-  Константно смо тражили начин да напредујемо, како стручно, тако и организационо, што полако почиње да даје резултате. Игра на међународној сцени је умногоме допринела сазревању екипе, стонотенисерке су имале прилику да стекну велико искуство, иако је реч о младом колективу. Очекујемо велику посету, нико више не сумња у то и може се рећи да су пуне трибине већ ствар навике. Заслуге за то иду играчицама, као и нашем данашњем противнику, јер ће сви присутни имати прилику да на једном месту виде сениорску и јуниорску репрезентацију Србије, европског вицешампиона.

Утакмица у стонотениској сали почиње у 18 часова

С. Предојевић

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести