Одржан жреб за државно финале СИМ Србија

БЕОГРАД: Жреб за државно финале Дунав осигурање Спортских игара младих Србије (СИМ) одржан је вечерас у хотелу Фалкенштајнер у присуству великог броја гостију и познатих спортиста.
s
Фото: Tanjug

Присутне је поздравила Ивана Јовановић, председница СИМ Србије, која је истакла да наредних дана очекује нови спектакл у режији деце Србије.

Куглице са именима екипа из 27 градова Србије, извлачили су гости, познати спортисти и функционери: Милица Мандић (потпредседница Олимпијског комитета Србије), Душан Борковић (најбољи аутомобилиста Србије), Жељко Танасковић (председник Савеза за школски спорт Србије), Марко Подрашчанин и Александар Атанасијевић (одбојкашки репрезентативци), Вања Станковић (светска првакиња у теквондоу), Данило Пантић (фудбалер енглеског Челсија), Игор Милојевић (генерални секретар СД Црвена звезда), Лука Сантандреа (директор франшизе компаније Кока кола за Србију), Никола Даниловић (компаније Дунав осигурање).

Победници са државног финала обезбедиће бесплатан пут у Сплит, на велико регионално финале, где ће се дружити и такмичити са вршњацима из Босне и Херцеговине и Хрватске.

Финале почиње сутра на Ади Циганлији и траје до петка, када ће на церемонији свечаног затварања специјални гости бити амбасадор Игара Јоханес Хан, оснивач СИМ Здравко Марић, председник ОКС Божидар Маљковић, фудбалери Партизана и Црвене звезде, други спортисти и високи званичници Владе Србије.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести