ОКС представио колекцију опреме за Токио

БЕОГРАД: Модном ревијом у башти Олимпијске куће у Београду представљена је вечерас колекција опреме Тима Србије за Игре у Токију.
oks_revija
Фото: ОКС
Српски олимпијци ће на летњим Олимпијским играма у Јапану носити опрему пољског бренда 4Ф, као и на претходним Играма у Рију 2016. године.
Специјални гости на модној писти били су представници олимпијског тима који ће бранити боје Србије у Токију, - Јована Арсић, Мартин Мачковић, Милош Васић (веслање), Милена Рашић, Бјанка Буша (одбојка), Сања Вукашиновић, Милутин Стефановић (стрељаштво), Чаба Силађи (пливање), Ања Обрадовић (џудо) и Никола Јакшић (ватерполо).
Олимпијску колекцију Тима Србије креирао је 4Ф дизајнерски тим који чини 20 људи.
Читава колекција базирана је на националним мотивима и бојама Србије, у складу са најновијим модним трендовима и технологијама.
Имајући у виду да се Игре одржавају у Јапану, у изради колекције коришћени су и мотиви земље излазећег сунца.
Колекција се састоји од четири линије: свечане униформе за церемонију отварања, опреме за тренинг, опреме за слободно време и свечане опреме за церемонију доделе медаља.
Такође, колекција је употпуњена великим бројем додатака, укључујући патике, наочаре за сунце, капе, торбе, ранчеве и пешкире.
EUR/RSD 117.1776
Најновије вести