Параолимпијац Малешић: Болови били неиздрживи

БЕОГРАД: Српски параолимпијац у стоном тенису Будимир Малешић позитиван је на корона вирус, саопштено је из Параолимпијског комитета (ПОКС).
korona vakcina lekovi lek pixabay
Фото: pixabay.com

Малешић, освајач око 150 медаља, лечи се у својој кући у Баричу и нада се да ће ускоро победити вирус.

"Ово зло надвило се над целом планетом и нико није поштеђен. Сада видимо да нису ни деца како се то у првом тренутку чинило. Сви морамо да схватимо да је нужно да се чувамо и да се понашамо одговорно. Нарочито хронични болесници. Повишена телесна температура у комбинацији са мојим оштећеним нервима додатно погоршава болове, и прошао сам пакао та два дана док сам имао високу температуру. Болови су били неиздрживи, у глави ми је несносно зујало, имао сам и дијареју и стравичне кошмаре када бих некако успео да заспим. Сваки мишић ме је болео", изјавио је Малешић.

Како истиче, Многи као да и даље не желе да прихвате да опасност прети свима.

"И неки моји пријатељи с осмехом ми кажу да вирус не постоји. Чашица ракије и сланина, и ништа нам не може, рекао ми је пре неки дан један добар друг. А реалност је да није поштеђен нико. Ни спортисти, ни параолимпијци, ни млади људи, ни деца. Господ нам је дао живот да га живимо и ко смо ми да угрозимо животе других. Чувајте се", поручио је Малешић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести