Полетан: Борићу се као никад пре за трофеј "Београдског победника"

БЕОГРАД: Млади српски боксер Сандро Полетан изјавио је да ће се на предстојећем "Београдском победнику" борити као никада пре да би узео трофеј и поновио успех из 2017. године када је освојио "Златну рукавицу".
sandro poletan
Фото: Youtube Printscreen

"Верујемо да ће трибине бити испуњене до последњег места, јер овакве мечеве када смо сви заједно на великој сцени имамо само два пута годишње, за време Београдског победника и Златне рукавице. Спреман сам и изузетно мотивисан да остварим победу, да поновим успех из Арене 2017. Спреман сам да пружим партије као никад до сада, да боксујем најбоље мечеве. Нико никог неће штедети, приредићемо прави ужитак за љубитеље бокса који се нађу у Шумицама", изјавио је Полетан.

Репрезентативци Србије одрадили су у Београду заједнички тренинг са колегама из Румуније, Турске и Мађарске.

На списку селектора Миодрага Перуновића налазе се: Душан Јањић (до 52 кг), Кристијан Јовановић (56 кг), Александар Коновалов (64 кг), Дејан Дашић и Милан Вранковић (69 кг), Сандро Полетан и Алекса Марковић (75 кг), Милосав Савић, Слободан Јовановић и Никола Стевановић (81 кг), Марко Доцић и Дарко Станковић (91 кг), Владан Бабић (+91 кг).

У рингу "Шумица" поред селекције Србије биће представници Русије, Аустралије, Хрватске, Камеруна, Шпаније, Француске, Молдавије, Северне Македоније, Словеније, Туниса, Турске, Казахстана, Бугарске...

Прве борбе почињу 16. априла, а велико финале је 20. априла од 19 сати.

Главни покровитељ ове манифестације је Град Београд, а генерални спонзор је Телеком Србија.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести