Предстојећег викенда на ММА турниру у Зрењанину Милић пред својим навијачима

После две године и дебитантског наступа у професионалним ММА борбама, Томислав Милић из Житишта поново ће наступити пред публиком у Зрењанину.
28 Tomislav Milic
Фото: Томислав Милић, фото: Приватна архива

Реч је о једном од бораца који ће у суботу, у „Кристалној дворани“, учествовати у борилачком спектаклу „СБЦ 36 Ривенy“. Између два издања СБЦ-а у граду на Бегеју, Милић је направио паузу када је реч о мешовитим борилачким вештинама, посветивши се тренизима у боксу и кик-боксу, вештинама којима се бави већ годинама. Ипак, сада је одлучио да се врати и на ММА сцену. Његов супарник биће Адријан Радовановић из Суботице.

- Ривал с којим ће одмерити снаге је добар борац. Старији је од мене и знам да ће доћи максимално спреман за борбу. У сваком случају, нека бољи победи, а обојица ћемо се потрудити да публици пружимо што бољи меч – казао је Томислав Милић.

Милић је, 19. октобра 2019. године, на 24. издању СБЦ-а, првом које је организовано у Зрењанину, имао огромну подршку домаће публике. Очекује да ће тако бити и овог пута. 

- Очекујем подршку мојих навијача из Зрењанина и Житишта, међу којима ће бити родбина, пријатељи, познаници и суграђани. Већ су ми најавили да ће доћи да ме подрже и очекујем да ће Кристална дворана бити пуна и пуно ће ми значити подршка свих њих. Искрено, верујем ин прижељкујем да ће овог пута бити и више публике него пре две године. Многима се свидело оно што су видели 2019. године, а ове године догађај је и јачи, јер ће на њему да учествују врхунски борци – наглсио је Милић, који се нада да ће овај ММА турнир постати традиционални у Зрењанину  и да ће се СБЦ ту одржавати сваке године.

Наш саговорник је додао да ће се у будућности више посветити ММА спорту, а да ће, ако буде прилике, одрадити и неки бокс или кик-бокс меч. Подсетимо на крају да је Милић 2019. године остварио одличан дебитантски наступ у ММА борбама, успевши да у другој рунди, техничким нокаутом, савлада Милана Ћулибрка из Бача.

Ж. Балабан

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести