Проглашени најбољи спортисти Петроварадина: Перјанице каратисти и шахисти

У Петроварадину су проглашени најбољи спортисти, а и овога пута најуспешнији је Карате клуб Додерспорт, који води др Драган Додер.
petrovaradin sport
Фото: Dnevnik.rs

Пригодну свечаност отворио је председник Савета МЗ Дражен Малобабић. Он је нагласио да је поносан на то што Петроварадин има много истакнутих и младих спортиста.

„Карате клуб Додерспорт познат је и ван граница наше земље. Момци и девојке из овог скромног колектива доносе медаље и с највећих међународних такмичења. Учинићемо све да обезбедимо још боље услове за рукомет и остале спортове“, рекао је Малобабић.

За најбољег спортисту проглашен је члан Шаховског клуба Краљица ПТТ Синиша Ремецки, а у женској конкуренцији лауреат је каратисткињи Славици Црновчић. У екипној конкуренцији најуспешнији је Шах клуб Краљица ПТТ, а код девојака женски тим КК Додерспорта у борбама. Јуниорке су треће у Србији и прве у Војводини, у саставу: Дуња Нинчић, Милица Боровић, Марина Самарџић и Марија Лазић.

Нису заборављени ни они млађи, па је код мушкараца најуспешнији каратиста Андреј Нлаисављевић, а међу девојчицама каратисткиња из Сремске Каменице Јана Мркајић и рукометашица Петроварадина Милица Брацановић.

Најуспешнији клуб је КК Додерспорт.

Текст фото: М. Павловић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести