Прва победа Војводине у Интернационалној хокејашкој лиги

Хокејаши Војводине забележили су прву победу у Инетрнационалној лиги, пошто су, после велике борбе, савладали екипу Загреба. Била је то тврда утакмица и с доста искључења.
Vojvodina-Zagreb 03
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

У прве две трећине није било голова, иако је било доста прилика и то углавном када су актери имали играча више на леду. Истакли су се, међутим, голмани Белић и  Филипец. Тек  у последњем делу игре уследили су и . Повели су Новосађани после лепе комбинације, када је мрежу гостију погодио Радосављевић, али је само два минута касније Јарчов успео да изједначи. Међуитим, то није пореметило Новосађане, који су преко руског интернационалца Кохлова постигли и други гол. У финишу, Загрепчани су покушавали грубостима да ураде нешто више, пред сам крај меча извукли су с леда и голмана, али нису успели да пробију бедем Новосађана.

Наредну утакмицу хокејаши Војводине играју 28. октобра, када дочекују љубљанску Славију.

Г. К.  

ВојводинаЗагреб 2:1 (0:0, 0:0, 2:1)

НОВИ САД: Ледена дворана СПЦ “Војводина”, гледалца: 300. Судија: Алексић (Београд), линијске судије: Фазекаш и Пердув (Суботица) и Пожар (Београд). Стрелци: Радосављевић у 45. и Кохољев у 53. за Војводину,а Јарчов у 47. минуту за Загреб. Искључења: Војводина 12 минута, Загреб 46 минута.

ВОЈВОДИНА: Белић, Гнип, Акимов, Бабић, Ченгери, Дергачев, Дроздик, Екмешић, Гунер, Јерковић, Јешић, Кохољев,  Меселеyија, Милићевић, Милојковић, Мирковић, Николић, Пајић, Радосављевић, Тумбас.

ЗАГРЕБ: Филипец, Сливњак, Благус, Чизмадија, Јарчов, Јоја, Јовић, Калеб, Новак, Новотни, Шелитај, Сркетић, Станичић, Тадић, Видек.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести