Реванш утакмица плеј офа хокејашког првенства: Звезди пехар, Војводини честитке

Није било изненађења ни у реванш утакмици плеј офа првенства Србије за хокејаше уједно и четвртфималног окршаја у ИХЛ лиги. 
hokej zvezda vojvodina
Фото: ХК Војводина

Црвена звезда је и у другој утакмици савладала Војводину и то убедљиво исто као и у суботу у Београду, када је било 7:1. Међутим, мора се признати да је резултат превисок. Новосадски хокејаши су се дуго равноправно носили са београдским тимом и уз подршку навијача неколико пута били су у прилилици да  меч  учине неизвесним. Међутим,  недостатк спортске среће, можда и превелика жеља и нервоза спутали су Новосађани, па су искусни гости у чијим редовима су бриљирали репрезентативац Попоравка и руски интернационалци Ченгришев и Кулешов стигли до убедљиве победе и титуле. Новосађани немају за шта да се жале играли су срчано, борбено и показали да уз још бољи рад већ у наредној сезони могу много више,

Звезда је повела већ после три минута игре,а можда је то и одлучило победника, јер је познато да Војводина игра много слабије када је у заостатку с резултатом.  У другом делу до потпуног изражаља боља физичак припремљеност Београђана и нешто шири састав, док се у трећој  трећини играло отворено, али врло оштро.

Г. К.

ВојводинаЦрвена звезда 2:8 (0:1, 0:3, 2:4) 

НОВИ САД: Ледена дворана СПЦ Војводина, гледлаца  1.000,  судије: Ђ.  Фазекаш, Т. Фазекаш, Дакић, Диманић. Стрелци: Бабић у 56. и Вучуревић у 54. за Војводину, а  Поправка у 3. Даниел у 22. Бркушанин у 26. Чегриншев у 28. Новаковић у 27. Гајдаш у 49. Цвик у 53. и Ђумић у 59. минуту за Црвену звезду. Искључења: Војводина 20 минута, Црвена звезда 20 минута.

ВОЈВОДИНА: Карлесон, Белић, Бабић, Ченгери, Дергачев, Дроздик, Екмешчић, Хрина, Јерковић, Лантањ, Ле Фол Сент Амур, Матић, Милићевић, Милојковић, Мирковић, Николић, Радосављевић, Томашевић, Вучуревић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Митић, Ранковић, Бркушанин, Анић, Чегриншев, Даниел, Драговић, Гајдаш, Јанковић, Керезовић, Кулешов, Марковић, Машић, Новаковић, Подунавац, Поправка, Сабадош, Шпањевић, Вукичевић, Вуковић, Цвик, Ђумић. 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести