Стонотенисер Илија Мајсторовић тријумфовао на првенству Војводине

ЗРЕЊАНИН: Члан Стонотениског клуба Банат из Зрењанина Илија Мајсторовић нови је првак Војводине у сениорској конкуренцији. До титуле је Илија дошао у јакој конкуренцији, а у финалу је савладао стонотенисера суботичког Спартака Стефана Костадиновића са 3:1.
i
Фото: Pokrajinski prvak Ilija Majstorović

Врло сам задовољан и игром и резултатом. Основни разлог што сам се такмичио јесте да проверим форму и одмерим снаге са конкуренцијом, с обзиром на то да нас очекује наставак првенства. Отишао сам са жељом да одиграм што боље, а резултат је последица добре игре, каже Мајсторовић.

Стонотенисере за викенд очекује наставак Суперлиге, а због ситуације са вирусом  примењује се турнирски модел такмичења.

Играмо са Црвеном звездом, Партизаном, Железничаром и Таурунумом из Земуна. Звезда, Партизан, Железничар и Банат су у конкуренцији за првака и биће то тешки мечеви. Јако је тешко овако играти, ми смо последњи лигашки меч одиграли још  у октобру. Но, вредно смо тренирали, екипа је спремна и даћемо све од себе да остваримо што бољи резултат, поручио је Мајсторовић.

Ж. Б.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести