У Бечеју боксерска ревија

Кик бокс клуб Бечеј, на челу с предузимљивим председником и тренером Жарком Радовићем, не престаје с организовањем професионалних боксерских ревија.
boks
Фото: Tanjug, ilustracija

Вечерас од 18 сати, у рингу сали ДТВ Партизан, љубитељи племените вештине видеће десетак борби и овога пута је све у партнерству са Српском професионално боксерском федерацијом.

- У последњем тренутку неки боксери су отказали због повреда, па смо приморани да мењамо програм. Имајући у виду да ће међу учесницима бити Француз Жилиен Боис, све поприма међународни карактер – рекао је Радовић.

Бечејци ће бити најбројнији, јер ће наступити Александар Живков, који ће се борити против Беочинца Огњена Рауковића, Иштван Кишутцаи ће укрстити рукавице са Зрењанинцем Богданом Драшковићем и у главној борби вечери љубимац домаће публике Никола Влајков одмериће снагу са Беочинцем Миланом Живковићем.Остали парови: Срећко Јањић (Смедеревска Паланка) - Стефан Ћочовић (Београд). Вања Думитров (Кикинда) – Жилијен Боис (Француска) и Александар Марић(Нови Сад) -Милан Куртић (Прокупље).

В. Јанков

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести