Ултимат фајт приредба у Лас Вегасу: Повратак Мекгрегора, Хрват бодрио Србина Цамура

У спектакуларном ултимат фајт мечу (УФЦ) у Лас Вегасу Конор Мекгрегор победио је Доналда Серонеа нокаутом у 40. секунди.
mekregor, tanjug ap
Фото: Tanjug (AP Photo/John Loćer)

Чувеном борцу из Даблина ово је био први меч након што га је у октобру 2018. године победио Хабиб Нурмагомедов. Мекгрегор је био силно мотивисан да се на прави начин врати у октагон и љубитељима овог жестоког спорта приреди спектакл. Многи су били разочарани што је меч завршен у првој рунди, међутим, Конор је био пресрећан што се на овако доминантан начин вратио у УФЦ. ОН је ударцем у главу омео противника, потом је само наставио да га удара и меч је после непуног минута био завршен

Српски борац Алекса Цамур победио је једногласном одлуком судија Џастина Ледета у дебију на УФЦ 246 у Лас Вегасу. Двадесетчетворогодишњег Србина са трибина је бодрио шампион супертешке категорије Хрват Стипе Миочић. Њих двојица заједно тренирају у Кливленду у кампу чувеног хрватског УФЦ борца.

Фото: Tanjug (AP Photo/John Loćer)

- Чуо сам Стипеа. Када је борба у току, не разазнајем шта људи све добацују са трибина, само чујем оне гласове које добро познајем, а Стипе је био један од њих, уз моје тренере, наравно. Чуо сам га јасно, причао је нешто попут – „сад га имаш, ту га стисни”. Било је дивно, много га поштујем - рекао је спрски борац.

Цамур је доминирао током већег дела борбе. Ледет је тек у пар наврата успео да угрози Србина и до краја борбе није виђен нокаут. На крају су судије једногласно прогласиле за победника нашег борца.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести