Ванредна скупштина Спортског савеза Кикинда: Јелена Бакић нова председница

Делегати ванредне Скупштине спортског савеза Кикинде (38 од 68 по Статуту), заказане због неопозиве оставке досадашњег председника Милорада Алексића и били су веома ефикасни и за само 30. минута рада решили седам тачака дневног реда и изабрали новог председника.
jelena bakic
Фото: Јелена Бакић, фото: Приватна архива

Што се тиче избора новог председника СС Кикинде изабрана је Јелена Бакић (34), иначе дипломирани атлетски тренер. Ново изабрана председница је љубитељима атлетика познатија под девојачким прзименом Чуданов, односно као атлетичарка која се преко две деценије бавила бацањем диска и копља, освајала је многобројне награде и пехаре, обарала државне рекорде. У сениорској конкуренцији је освојила златну медаљу 2008. године на Балканским играма.

Делегати су изабрали и нови-стари Управни одбор у којем су сви били чланови претходног сазива сем тренера Драгана Маркова који живи у Јагодину,  па је његово место попунио други кандидат.

Тако садашњи Управни одбор Спортског савеза Кикинда чине: Јелена Бакић, Милорад Алексић, Александар Кресоја, Иван Шибул, Драгана Карановић, Владимир Јолић, Бориш Шкапљик, Бранислав Радин и Дијана Илић.

Обрачајући се присутним делегатим новоизабрана председница Јелена Бакић захвалила се на указаном поверењу и додала:

„Годинама је наш град био познат по одличним резултатима како екипним тако и појединачним спортовима. Покушаћемо да наставимо  са добрим радом. Очекујем да у наредном периоду представници клубова изложе своје проблеме, како би их заједнички решили“, рекла је председница Бакић.       

М. Секулић

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести