Ватерполисти са Тисе оптимисти пред гостовање у Новом Саду

Осокољени победама против Таша и Тента, ватерполсти Бечеја пуни оптимизма путују у Нови Сад, где им вечерас следи окршај са Дунавом(19 часова).
Trener Goran Krstonošić Foto: privatna arhiva
Фото: Тренер Горан Крстоношић Фото: приватна архива

- Очекујемо трећу узастопну победу. Оптимизам градимо више на познавању ривала и чињеници да су изузетно млад састав, него на ситуацији у нашој екипи - рекао је кормилар бечејског брода Горан Крстоношић и додао: - Знајући ко нам је противник, ове недеље смо акценат ставили на дизању физичке спреме и лопта је мало била у рукама. Нисам задовољан одзивом на тренинзима. Симптоматично је да су изостали они којима су тренинзи најпотребнији. У том схватању обавеза лежи одговор зашто нисмо у врху, а све ово је било потребно ради наредне утакмице са Старим градом, а не са Дунавом.

Победоносни хет-трик је пред момцима са Тисе, али онда им долази серијал од шест утакмица са београдским екипама. Јесенас нису били успешни и зато су презимели у доњем дому, што не значи да, ако се коло среће окрене, на крају лигашког дела не могу да буду бар трећи и изборе право да наставе такмичарску сезону у Суперлиги. Све је у њиховим рукама.
 

В. Јанков

 

Данас

Прва А лига (м) – ЗЕМУН: Земун – Босал (17.45), НОВИ САД: Дунав – Бечеј (19), БЕОГРАД: Стари Град – Београд (19.30), ОБРЕНОВАЦ: ТЕНТ – Таш (21)

 

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести