Вукићевић: Главни циљ био да завршим трку

ПЕКИНГ: Српски скијаш Марко Вукићевић, после наступа у супервелеслалому на Зимским олимпијским играма у Пекингу, рекао је да је оваква поставка стазе и за њега и за један број других скијаша била доста захтевна.
Vukicevic Marko/Skijaski savez Srbije
Фото: Скијашки савез Србије

Вукићевић је трку завршио у времену 1:29.45, што је било довољно за последњу позицију од такмичара који су завршили трку.

"Мој главни циљ данас је био да завршим трку, обзиром да јуче нисам успео да завршим трку спуста. Ова поставка стазе данас је за мене била превише захтевна, имајући у виду моју тренутну форму која је условљена и проблемима које имам са повредом ноге. Данас осећам и болове у нози који су последица већег оптерећења које су ноге трпеле претходних дана на тренинзима и трци спуста. Много је било испадања (других такмичара) данас и ја сам имао жељу да стигнем до циља и да имам резултат на овим Олимпијским играма", поручио је Вукићевић.

Вукићевић је наступом у супервелеслалому завршио учешће на ЗОИ у Пекингу, а пут Београда из Пекинга креће вечерас и његов долазак се очекује сутра ујутру у 08.00 сати.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести