Завршен ауто и мото спектакл у Краљеву; Лазарац: Хвала АМСС

КРАЉЕВО: Такмичење "Награда Краљева 2019", у организацији Ауто-мото савеза Србије (АМСС), Спортског ауто и картинг савеза Србије (САКСС) и Мото савеза Србије (МСС), а уз покровитељство Града Краљава, одржано је у Краљеву на чувеној стази војног полигона Берановац.
kraljevo trka, promo
Фото: промо

Након чак 17 година аутомобилисти и мотоциклисти поново су се нашли заједно на стази Берановац и ујединили многобројну публику ова два спорта на истом месту.

Организатори су испунили велика очекивања, такмичења су прошла без уинцидента, а награде најбољима уручили су председник САКСС Станиша Лазарац и помоћник председника АМСС за мото спорт Божидар Михаиловић.

Приликом доделе признања најуспешнијим такмичарима присутнима се обратио председник САКСС Лазарац и захвалио се Ауто-мото савезу Србије, Мото савезу Србије и Граду Краљеву на уложеним напорима да се поново направи ауто и мото спектакл и омогући публици да, уз бесплатан улаз на стазу, ужива у величанственој манифестацији.

Помоћник председника АМСС за мото спорт Божидар Михаиловић честитао је такмичарима на оствареним добрим резултатима.

"Организација је изузетна и надам се да ће заједничко такмичење прерасти у традицију, те да ће остати на мапи значајних лепих дешавања града Краљева", рекао је Михаиловић.

За спортски ауто мото спектакл "Награда Краљева 2019" пријавило се више од 100 такмичара, које се бодује се за Националне шампионате Србије и Међународно зонско првенство Србије.

Овогодишњи шампиони "Награде Краљева" у аутомобилизму су: Вукашин Стевановић (Национални шампионат СРБ Класа 1), Мирко Деретић (Класа 3), Живота Милић (Класа 4), Дарко Божиловић (Класа 9), Радослав Вукосављевић (Класа 5), Драган Филиповић (Класа 6), Предраг Ламбаша (Међународно зонско првенство Србије Класа 2), Алекса Радојковић (Међународно зонско првенство Србије Класа 8), а у мотоциклизму у мото класик дисциплинини Карољ Кањереш (МК50), Зоран Павловић (МК125), Стеван Марјановић (МК125 и МК250), Адријан Русу (опен специал), Драган Драгој и Слободан Васиљевић (МК Приколице), а у роад рејс дисциплини Душан Пантелић (Формула 600), Саша Нешић (Формула 1.000) и Ненад Петровић (1.000 ШТ).

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести