Аркус лига: Војводина домаћин Пролетеру

Пред рукометашима Војводине и Пролетера је утакмица последњег кола А групе Аркус лиге (данас, 17.50 часова).
Ркв.рс/ Рукометаши Воше и Пролетера одиграће утакмицу без резултатског притиска
Фото: Ркв.рс/ Рукометаши Воше и Пролетера одиграће утакмицу без резултатског притиска

Бодови из овог меча неће бити од значаја пошто ће Новосађани такмичење наставити у плеј-оф групи, а Зрењанинци у плеј-ауту.

–  Ми смо имали три утакмице у пет дана и два дугачка путовања, тако да се код  играча осећа умора.Данас ћу вероватно да одморим играче који су изнели терет на претходне три утакмице, а шансу ће добити млађи, који су се представили у лепом светлу против Спартака.– рекао је тренер актуелног шампиона Борис Ројевић.

Бранко Томић пружио је добре партије у претходном периоду, а о мечу са екипом Пролетера, у којој је направио прве рукометне кораке, каже:    – Одиграли смо три сјајна меча у Сеха лиги и нисмо били награђени ни са једним бодом. Поготово смо у Нашицама и Запорожју одиграли квалитетно иако нисмо били комплетни. Показали смо да можемо да се носимо са најбољим екипама и нисмо се предали ни у једном тренутку. Иако смо играли ове утакмице у регионалној лиги, ми смо спремни за Зрењанинце. Ту нема ништа ново што би могло да нас изненади. Ми смо спремни и мотивисани и против сваког ривала, тако ће бити и у мечу са Пролетером - највио је Томић.

Ј. Г.

Данас

Аркус лига, група А - НОВИ САД: Војводина - Пролетер (17.50), ПАНЧЕВО: Динамо - Кикинда (18.30).

Суперлига за жене - НОВИ САД: Војводина – Раднички (14.30), ВРБАС: Врбас – Бор РТБ (18), ШАБАЦ: Медицинар – Зајечар 1949 (17), СМЕДЕРЕВО: Млади Радник – Железничар (18).

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести