Брегар и Рисовић: Пресудило искуство Францускиња

ГРАНОЉЕРС: „Штета на крају, било је тешко овим темпом играти 60 минута и одговорити на одличан напад и одбрану Француске. Показали смо баш велико срце, велику жељу и вољу у одбрани, на голу је одлично издање имала и Јована Рисовић”, рекао је селектор женске рукометне репрезентације Урош Брегар након пораза од Француске (22:19), у другом колу друге фазе Светског првенства у Шпанији.
Jovana Risović/Rukometni savez Srbije
Фото: Рукометни савез Србије/Јована Рисовић

"Највећи проблем је био зауставити њихове полуконтре јер су заиста брзе. Треба нам још искуства да то спречимо и на крају мислим да су пресудили лаки голови које су постигли јер су бржи од нас", закључио је селектор Брегар.

Први голман српске репрезентације Јована Рисовић задовољна је игром против Француске.

"Оне су актуелни олимпијски шампиони, стварно изузетна екипа. Ми смо у утакмицу ушли храбро, борбено, са ставом да немамо шта да изгубимо. Мислим да смо показали заиста велико срце. Одиграле смо феноменално одбрану, то што смо спустили Француску на 22 гола је велики успех. Пред крај у неким одлучујућим моментима нисмо реализовале ситуације у којима смо се нашле и због тога ми је криво, али мислим да немамо за чим да жалимо", рекла је Рисовић.

У последњем колу друге фазе Србија у понедељак од 18 часова игра против Словеније.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести