Брегар и Стоиљковић: Задовољни смо због победе

ЗРЕЊАНИН: Селектор женске рукометне репрезентације Србије Урош Брегар рекао је да је задовољан што је тим остварио победу на старту квалификације уа Европско првенство 2022. године.
Рукометни савез Србије/Јована Стоиљковић
Фото: Рукометни савез Србије/Јована Стоиљковић

Селекција Србије убедљиво је савладала Турску 36:27 у првој утакмици квалификација ЕУРО 2022.

"Једино што је добро је победа, добро је то што смо ротирали и да смо играли са свих 16 играчица. Почели смо прво полувреме веома добро, неки сегменти игре нису били какви би требало да буду - одбијене лопте, враћање назад, тако да је Турска успела да постигне неке лаке голове, што не би требало да се дешава. У другом полувремену смо хтели да одиграмо мало боље одбрану, али то није ишло све како треба. Укратко, све осим победе је у реду, Александра Стаменић је постигла први гол за сениорски тим. Одмах се окрећемо утакмици са Исландом", рекао је Брегар, пеноси сајт Рукометног савеза Србије.

Капитенка Јована Стоиљковић каже да је било добрих и лоших периода у игри.

"Покушали смо да испоштујемо то што смо до сада радили, да играмо добро у одбрани и да у нападу испоштујемо то што је селектор тражио од нас. Било је и добрих и лоших тренутака, али с обзиром да смо кратко на окупу утисак је да је ово била позитивна утакмица за нас. Срећна сам што смо победили и настављамо квалификације у истом духу", поручила је Стоиљковић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести