Брегар: Пресудила добра одбрана и Рисовић

ЗРЕЊАНИН: „Када смо се спремали за утакмицу највећи проблем је био како ћемо се враћати назад. Истина је да је најбољи напад када су Лавко и Лишчевић заједно, а против једног скандинавског тима је тешко када морам да ротирам”, рекао је селектор рукометашица Србије Урош Брегар после победе против Шведске (24:21).
bregar
Фото: Youtube Printscreen

"Није било пуно времена да све утренирамо, али су играчице оваг сегмент одрадиле добро. Што се тиче нашег напада, имали смо неких проблема, јер Шведска је на последњем Светском првенством одиграла нерешено са Холандијом, па са Норвешком и то је екипа која доста трчи и игра модеран рукомет. У оваквим утакмицама је потребно да имате и мало среће. Јована Рисовић, која је добила признање уочи сусрета, заиста га је током утакмице оправдала и заслужила", рекао је Беегар на конференцији за медије.

Јелена Лавко изјавила је да је срећна због победе у њеном родном граду Зрењанину.

"Сваки пут када смо овде играли ми смо победили. Због тога ми је додатно драго. Била је ово веома тешка утакмица. Обе екипе су веома тешко стизале до голова, али са друге стране смо и једни и други добро играли у одбрани и имали добре голмане. Али наша "Змајче" је била ипак мало боља. Драго ми је што смо узеле ове бодове. Надам се да ћемо у Шведској наставити где смо стали", поручила је Лавко.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести