Цупара: Пробаћемо да освојимо медаљу у Хрватској

ТЕРМЕ ЗРЕЧЕ: Први голман рукометне репрезентације Србије Владимир Цупара каже да је оптимиста пред дуел са Хрватском у Сплиту и поручује да његова екипа има квалитет да се упусти у борбу за медаљу на Европском првенству.
Rukometni savez Srbije
Фото: Rukometni savez Srbije

"Једва чекам да почне првенство, као и моји саиграчи. Напорно смо радили и спремни идемо у Хрватску. У припремном периоду нисмо показали оно што можемо, али ће до дуела са Хрватском на старту турнира све доћи на своје", рекао је Цупара за сајт РСС.

Цупара ће баш у Сплиту дебитовати на великим такмичењима у репрезентацији.

"То је мотив више за мене. Много се прича о тој утакмици, али није једина у групи и шта год да буде идемо даље. Најбитније је да прођемо у други круг и пробамо да урадимо нешто више. Има много претендената за највиши пласман, а пробаћемо и ми да дођемо до медаље", закључио је Цупара.

Изабраници Јовице Цветковића стигли су у словеначке Терме Зрече на завршни део припрема и пријатељске утакмице са домаћом селекцијом, вечерас од 19 сати у Мурској Соботи и сутра у Велењу од 18.

Добра вест је да је тренинг са екипом одрадио Растко Стојковић који је на своју одговорност одложио операцију колена и прикључио се националном тиму.

Меч Хрватске и Србије игра се у петак од 20.30 у сплитској Спаладијум арени.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести