Цветковић: Задовољан сам, парирали док смо имали снаге...

ЗАГРЕБ: Селектор репрезентације Србије Јовица Цветковић задовољан је приказаном партијом у поразу од Норвешке (32:27) на Европском првенству и поручио да је недостајало снаге његовим рукометашима за бољи резултат.
Jovica Cvetkovic
Фото: FoNet

Честитао бих Норвешкој на победи. Задовољан сам са оним што је моја екипа пружила на терену. Да не заборавимо играли смо против светских вицешампиона после три тешке утакмице и не пуно дана за одмор. Док је било снаге, парирали смо, рекао је Цветковић после меча, а преноси сајт РСС.

Србија је трећим поразом дефинитивно остала без шансе за пласман у полуфинале, али Цветковић каже да се екипа дати све од себе против Француске и Белорусије.

Играли смо добро у фази напада у неким сегментима који су фалили раније. У овом моменту и околностима ово је добар резултат за нас. Имамо четири дана паузе за регенерацију и припрему наредна два меча у којима нећемо ући са белом заставом. Покушаћемо да урадимо што више. 

Капитен Жарко Шешум истиче да морају да се извуку поуке из меча са Норвешком.

Одлучујући моменти десили су се почетком другог полувремена, када су Норвежани постигли серију лаких голова и направили разлику. Дали смо максимум, добро смо играли против једног од најбољих тимова на свету и можемо да извучемо неке позитивне ствари из овог меча, казао је Шешум.

Српски рукометаши у понедељак играју следећу утакмицу против Француске.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести