Међународни рукометни турнир у Каћу побрао комплименте  

Каћки Југовић био је домаћин међународног рукометног турнира, на коме је учествовало 80-ак малишана, рођених 2004. и млађи. Најбоље резултате остварили су рукометаши Војводине, потом Оспел клеја из Дортмунда, града побратима Новог Сада, треће место је заузео Растимо, четврто ТСК Младост из Бачког Јарка, а пето домаћин Југовић.
rukomet kac dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

Вредност оваквих турнира су стечена пријатељства, која су се могло видети на сваком кораку, посебно по окончању утакмица, када су дечаци једни другима честитали на победи, а за поражене тражили речи утехе. Утакмице је пратио велики број њихових другара и родитеља, што се често не види на  теренима у нашој земљи.

Наши малишани су са додатним мотивом улазила у утакмице са представником Немачке, екипом Оспел клеја, у жељи да покажу шта најбоље знају, посебно зато што је за већину ово био први наступ на међународној утакмици . Иначе, по оцени већине учесника,турнир заслужује похвале, екипа из Дортмунда је приказала најлепши рукомет, а њихов играч  Ленарт Ворман понео је ласкаво признање најбољег играча турнира.

Ј. Галић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести