Нова лица у Војводини: Стигли Сретеновић и Медурић

Вредно се ради на састављању тима за предстојећу сезону у табору седмоструког узастопног шампиона Србије, па су дрес Војводине задужила двојица нових играча.
Stevan Sretenović/SEHA
Фото: СЕХА/ Стеван Сретеновић жели титулу са Вошом

Репрезентативни леви бек Стеван Сретеновић стигао је из нишког Железничара, а пивот Богдан Медурић из турског Батман Беледијеспора. Потпис на годину дана ставио је 23–годишњи Сретеновић, који је поникао у Партизану. Он до сада у каријери има освојена два национална купа.

– Дошао сам у Војводину јер желим да узмем титулу првака државе, која ми већ седам година измиче и надам се да ћу помоћи клубу да одбрани сва три пехара – истакао је Сретеновић, који ће и другу сезону заредом играти регионалну СЕХА Гаспром лигу.

Искусни 31–годишњи Богдан Медурић две године ће бити у Новом Саду. Претходно је играо у шабачкој Металопластици, а последњих сезона у иностранству, у Политехници из Румуније и у Турској.

Војводина је близу да озваничи сарадњу и са Немањом Прибаком, који има велико интернационално искуство и прошле сезоне је са турским Бешикташом играо Лигу шампиона, као и са Миланом Вучковићем, повратником у црвено–бели дрес, који је по одласку из Српске Атине играо у Железничару, а после у Мађарској. Клуб су за сада напустили Душко Челица који је отишао у Хапоел из Израела, пивотмен Горан Тркуља је нови члан Локомотиве Пирне из немачке четврте лиге, док се Саша Маријанац вратио у Румунију.

К. Б.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести