Публика – превага на тасу домаћина

Рукометаши Југовића свесни су чињенице да без бодова на домаћем терену статус елитног лигаша могао би да се нађе на стакленим ногама.
Nosioci igre Kaćana Nikola Vrgović i Dejan Karan Foto: Dnevnik.rs
Фото: Носиоци игре Каћана Никола Врговић и Дејан Каран Фото: Дневник.рс

Управо из тог разлога у вечерашњем мечу против суботичког Спартака Војпута требало би да одговоре изазову који рукометни Каћ носи са собом.

„У госте нам долази млада и неугодна екипа Спартака, али храбра, коју с клупе предводи искусни и врсни стручњак Славиша Лаковић. Суботичани су у досадашњем току шампионата од четири утакмице три пута били домаћини и освојили пет бодова. Надам се да ће наша младалачка снага бити јача од њихове. Верујем у моје играче, тако да очекујем победу. веома добро знамо да ће бити тешко и да до последњег минута неће знати победник“, рекао је тренер Југовића Ђурађ Трбојевић.

У два мече у Каћу, Југовићеви играчи су против Звезде и поготово Пожаревца демонстрирали велику борбености, одговорности и ефикасности.

„Моји играчи јесу млади, али знају да препознају тренутак и да пруже максимум и да чак превазиђу своје тренутне могућности. То су навијачи увек знали да препознају и да награде. Управо аплауз после Пожаревца је показао да су голобради младићи разгалили њихова срца.“

Према Трбојевићевим речима, и сада би публика могла да буде превага и да буду њихов осми играч.

„Могли би да одлуче и голмани, пошто обе екипе имају искусне чуваре мреже, ми Витаса, они Абаџића. Такође, могла би да одлучи инспирација појединца, а ја се надам да ће то бити неко из наших редова“, очекивања су Југовићевог стратега Трбојевића.

Утакмица Југовић - Спартак Војпут игра се вечерас од 19 часова у каћком Храму.

Ј. Галић

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести