Ријечанин Вујић игра за Србију на ЕП у Хрватској?

БЕОГРАД:  Рукометна репрезентација Србије за Европско првенство у Хрватској могла би да добије појачање у виду рођеног Ријечанина Стефана Вујића, открио је данас селектор Јовица Цветковић.
jovica cvetkovic, epa, antonio bat
Фото: EPA (ANTONIO BAT)

Цветковић је додао да људи из Рукометног савеза Србије раде на решавању папирологије за средњег бека Стеауе како би могао да буде кандидат за састав на ЕП 2018.

"Кандидат за ЕП биће и Стефан Вујић из румунске Стеауе. Када сам причао о организацији игре, он би могао да има ролу средњег бека потпуно посвећеног екипи. Искусан је играч, наступао је за Хрватску. Рођен је у Хрватској, родитељи су му Срби и од скора има српско држављанство. Стефан је организатор игре, борац, ратник, реализатор, добар у одбрани и нападу. Волим такве играче", рекао је Цветковић, а преноси сајт РСС.

Вујић је 1991. године рођен у Ријеци, а каријеру је градио преко хрватских клубова Пореча и Загреба, као и у Француској за Нант и Истру.

Пажњу на себе скренуо је када је играјући за Загреб постигао најлепши гол у Лиги шампона 2015. године.Управо се селекције Хрватске и Србије састају првог дана ЕП у Сплиту у оквиру А групе у којој су још Шведска и Исланд.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести