РК Југовић спрема екипу за следећу сезону: Искусни голман Витас слетео у старо јато

После четири године искусни голман из Црвенке Јовица Витас поново ће обући дрес Југовића. Каћани су водећи на табели Б Суперлиге (осам победа, два ремија и три пораза) и били су један од најозбиљнијих кандидата за пласман у највиши ранг, а у време паузе у своје редове довели су сјајног голмана.
Jovica Vitas i Slavko Dukic
Фото: Јовица Витас и секретар клуба Славко Дукић, фото: Приватна архива

Без обзира да ли добили шансу да заиграју у елити или и следеће сезоне јуришали ка Суперлиги, искуство и квалитет Јовице Витаса дефинитивно ће много да значи младом тиму Југовића, а поготово његовим колегема на голу.

- Нисам могао да одбијем позив Југовића. Мени је Каћ остао у најлепшој успомени и радујем се што ћу поново обући његов дрес. Амбиције Југовића су највише, да се врати у елитни ранг, у коме је био више од три деценије. Желели су да будем подршка младој екипи, посебно да пренесем знање тројици младих  голмана, Анрићу, Ћерану и Миловановићу. Оно што је за сада неизвесно је коју ће одлуку донети Рукометни савез. Било би лепо да заиграмо у Суперлиги, а ако останемо у другом рангу трудићемо се да наредне сезоне стигфнемо у елиту - рекао је 40-годишњи Јовица Витас.

Витас је у другом делу прошле сезоне бранио боје суперлигаша Кикинде, а пре тога стајао је на голу Црвенке, Пожаревца, Кикинде, Спартака, Врбаса, Топличанина из Прокупља и нишког Железничара.

Ј. Галић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести