Рукометаши после Египта: Показали смо карактер

НИШ: Рукометаши Србије Вања Илић, Богдан Радивојевић и Стефан Вујић, после победе против Египта у другој припремној утакмици пред Европско првенство, били су задовољни приказаним на мечу у Нишу.
Vujic Stefan/Dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

Изабраници Ненада Перуничића синоћ су у нишком "Чаиру" победили Египат 29:17 (13:9), само дан касније пошто су у Београду поражени од истог ривала (28:27).

Десно крило Богдан Радивојевић истакао је да је тим одиграо добро у дефанзиви.

"Одиграли смо сјајну утакмицу и мислим да сви треба да будемо презадовољни. Примили смо само 17 голова што је одлично, али и голмани су били на врхунском нивоу и спремни путујемо у Француску", рекао је Радивојевић за сајт Рукометног савеза Србије.

Његов саиграч Вања Илић рекао је да је тим показао доста лепше издање него на Бањици.

Такође, показали смо карактер да можемо као екипа да се изборимо и издигнемо из свих проблема. Успели смо да победимо битну утакмицу и захвалио бих се публици што је дошла у оволиком броју. После Нове године имамо озбиљне екипе и видецемо у Француској још једном докле смо стигли", изјавио је Илић.

Стрелац два гола Стефан Вујић каже да је Србија стрпљивом игром на обе стране успела да оствари тријумф.

Одлична партија за разлику од првог меча. Нисмо много мењали, држали смо се онога што ваља и разлика је била у одбрани. У нападу смо били стрпљиви, примити 17 голова од једног Египта је за сваку похвалу. После Нове године озбиљнији ривали, очекујем добар рукомет, да пробамо да парирамо најбољим селекцијама у последњих десет година", рекао је Вујић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести