Рукометаши Војводине данас дочекују Дубочицу

Рукометаши Војводине од почетка доигравања за шампионску титулу у Аркус лиги одиграли су четири утакмице и остварили максимални учинак.
с
Фото: РК Војводина

Новосађани су у прошлом колу на једвите јаде савладали Раднички у Крагујевцу, те су тако и даље на лидерској позицији на табели. Данас од 18 часова на Сланој бари, у петом колу, укрстиће копља са Дубочицом из Лесковца, која је у претходном колу ремизирала са Динамом и тренутно заузима 5. место на табели.

Тренер Војводине Борис Ројевић рекао је да су управо рукометаши Радничког показали да нема лаких противника, и да очекује квалитетан сусрет против Дубочице.

– Једноставно речено, не постоји лака утакмица у плеј-офу. Управо смо то видели у Крагујевцу. Био је то физички захтеван меч, који смо решили у последњим секундама. Када причамо о утакмицама код куће морамо увек да играмо срцем и ко год буде изашао на терен мора да да максимум како би бодови остали у Новом Саду – рекао је Ројевић.

Један од најбољих рукометаша Воше ове сезоне, Срђан Милић, који покрива две позиције средњег бека и левог крила, рекао је да је Дубочица добра екипа, али да је сигуран да ће доћи до новог тријумфа.

– Лесковачка екипа је заиста показала квалитет ове сезоне, поготово у плеј-офу, и сигурно је да је пред нама тешка утакмица. С друге стране, када играмо код куће мало која екипа може да нас савлада, тако да очекујемо нова два бода – уверен је Милић, који је у Крагујевцу понео епитет најбољег играча утакмице.

Када је реч о дуелу са Радничким, Милић је рекао да му је пријала утакмица и да су екипи потребне јаки сусрети како би били најбоља када то буде најпотребније.

– Победа против Радничког у гостима нам заиста пуно значи, борили смо се до краја, сви смо морали да играмо максимално добро како бисмо дошли до победе. Наступили смо без пет бекова што је био велики терет за нас бековске играче, који смо одиграли малтене цео сусрет без одмора. Зато је победа и слађа – нагласио је Срђан Милић.

В. Гвозденовић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести