Рукометаши Војводине дочекују Раднички из Крагујевца

Рукометаши Војводине, после три одиграна кола, једини у А групи Аркус лиге немају изгубљен бод.
д
Фото: Дневник/Ф. Бакић

С доста сигурности прескочили су гостовање у Панчеву, а већ данас (од 17.30 часова) дочекују крагујевачки Раднички, који дели другу позицију с Динамом и Металопластиком, сви су освојили по четири бода. Лево крило црвено-белих Бојан Рађеновић с великим респектом говорио је о новом ривалу.

– Ради се о екипи која је прилично незгодна, гаји темпо игру и у Нови Сад сигурно не долази с белом заставом. Крагујевачки тим одлично је укомпонован и представља добар спој младости и искуства. Наш циљ је јасан: само нас победа занима, поготово што играмо на нашем терену. Немамо намеру да одступимо с нашег курса – рекао је Рађеновић. 

Још од припрема, Војводина због повреда није заиграла у комплетном саставу.

– И поред тога, вредно смо тренирали и спремали се за ову утакмицу. Без обзира у ком саставу изађемо на терен, имамо довољан број квалитетних играча да не страхујемо о коначном исходу и сви до једног даћемо максималан допринос како бисмо стигли до жељене победе. За сада знамо да нећемо имати подршку носиоца игре Немање Прибака и вође у дефанзиви Миљана Вуковљака. Ни у Панчеву нису били с нама, па смо одиграли врло добру утакмицу и победили Динамо. Верујем у наш систем игре, тако да ни једног секунда немам дилему о коначном исходу – уверен је Бојан Рађеновић.

Улаз у дворану Слана бара је бесплатан.

Ј. Галић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести