Рукометаши Војводине домаћини Радничком из Крагујевца (18)

НОВИ САД: Рукометаши Војводине одлично су отворили сезону у домаћем првенству, у којем ће покушати да освоје десету узастопну титулу шампиона државе.
1
Фото: Аркус лига

Ипак, изабраници Бориса Ројевића су у четвртом колу Суперлиге Србије заслужено изгубили од Динама у Панчеву, па је после ове утакмице свима у њиховом табору постало јасно да Војводина, иако је добра, није и непобедива. 

После две недеље одмора због квалификација за Европско првентсво, Новосађане данас очекује сусрет с Радничким (од 18 часова, у дворани на Сланој бари). Гости из Крагујевца су у прошлом колу савладали Топличанин. Тренер Ројевић рекао је да верује у победу свог тима, али и да је свестан квалитета који поседују Крагујевчани.

- Увек идемо на победу, без обзира на то ко нам је ривал. Међутим, данас нам у госте долази веома незгодна екипа Радничког, чији адут је, између осталог, и то што је уиграна, јер неколико сезона наступа у истом саставу. Имали смо две недеље паузе због наступа репрезентација и то време смо искористили да се још боље упознамо. Сигуран сам да ћемо пружати све боље партије и играти квалитетније него у досадашњем току првенства - јасан је био Ројевић. В. Г. 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести