Рукометаши Војводине гостују у Аранђеловцу

Рукометаши Војводине гостују сутра екипи Шамота у Аранђеловцу (19). Новосађанима су потребне још две победе како би освојили пету узастопну титулу, а прву ће покушати да остваре вечерас. Стратег црвено-белих Божо Рудић сматра да пред његовом екипом није лак задатак и да ће морати да се помучи како би однела читав плен из дворане Шумадија.
Rukometasi Vojvodine
Фото: rkv.rs

“Пред нама је веома тешка утакмица, иако у њу улазимо као фаворити. Шамот је једно од пријатнијих изненађења ове сезоне, који се одличним играма заслужено нашао у плеј-офу. У питању је колектив који чини спој младости и искуства и веома су неугодан противник, поготово када играју код куће. Међутим, идемо у Аранђеловац у пуном саставу и сматрам да поседујемо квалитет да из овог сусрета изађемо као победници“, рекао је Рудић.

Рудић је као адут ривала посебно истакао амбијент у којем Аранђеловчани играју као домаћини.

“На њиховим утакмицама хала је увек пуна, па им публика даје додатни ветар у леђа, што је веома лепо видети и очекујем да ће и овај пут бити тако. Неколико квалитетних  екипа је већ остајало без бодова у Аранђеловцу и мораћемо да пружимо максимум како бисмо стигли до победе. Иако смо у првом колу плеј-офа убедљиво славили у Новом Саду, овај сусрет неће нимало подсећати на прошли, управо због атмосфере на трибинама. Но, и поред тога надам се да можемо да дођемо до бодова“, додао је Рудић.

С. Предојевић

 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести