Рукометаши Војводине на завршном турниру Купа Србије

Прегрмели су рукометаши Војводине најтежу препреку ка трофеју у Купу Србије, у четвртфиналу су савладали Железничар са 26.25.
Dusko Celica
Фото: Душко Челица у нападу против Нишлија, фото: РК Војводина

Прошлогодишњи финалисти одиграли су још један узбудљив меч, а Новосађани су били за нијансу бољи.

„Била је ово тешка и неизвесна утакмица што се очекивало од два тима која су учесници СЕХА лиге. Ми смо се добро припремили, психички, физички и тактички и у потпуности смо испоштовали договор. Имали смо пар осцилација у игри, када вежемо три- четири гола, направимо разлику и то  онда истопимо за буквално два минута“, рекао је Милош Грозданић, десно крило Војводине.

Коначно су рукометаши Војводине играли пред скоро пуним трибинама на Сланој бари и атмосфера је била онаква и како доликује дербију две најбоље српске екипе.

„Овакве утакмице враћају публику у хале. Ово је нама требало, јер је Војводина дуги низ година била убедљив фаворит, побеђивала је доста лагано и рекао сам да је за наш рукомет изузетно добро да имамо јак Железничар и Динамо. Задовољан сам великим залагањем, момци су заиста играли преко својих могућности“, прокоментарисао је тренер Борис Ројевић.

Војводина се у полуфиналу састаје са Радничким из Крагујевца у суботу (19.30), а другом полуфиналном мечу састаће се Динамо и Металопластика.

К. Б.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести