Рукометаши Војводине у Швајцарској на двомечу ЕХФ купа

Готово три недеље паузе имали су рукометаши Војводине после пакленог старта сезоне и то искористили да се добро припреме за двомеч друог кола ЕХФ Купа.
rukomet vosa dinamo, foto rk vojvodina
Фото: Foto: www.rkv.rs

Обе утакмице са Винтертуром новосадски тим играће у Швајцарској, први сутра од 17.30, а други у недељу од 15.30 часова. Винтертур је ривал за респект и тренутно водећи тим тамошњег шампионата, али се наш шампион не плаши реномираног ривала.

„Мислим да је коначно дошло време да мало живнемо, надам се победи у Швајцарској и пролазу даље. Сматрам да са Винтертуром можемо да се надигравамо. За то је потребно да будемо усресређени од старта до краја меча и да избегнемо осцилације у игри“, рекао је млади бек црвено-белих Милан Јовановић.

Добро је Воша снимила игру противника и чини се да зна рецепт за успех. Тренерски тандем Драган Кукић – Милан Мирковић моћи ће да рачуна на све играче.

„Гледали смо утакмице Винтертура, видели смо неколико ствари које их красе, али и могућности где бисмо могли да их нападнемо. Колектив им је у првом плану, највећи притисак ће бити на нашој бековској линији, средина је најгушћа, па мислим да би наша крила могла да имају шансу да се истакну. Ту лежи велики протор за нас, а искусни Стојановић и Станковић ће се већ побринути да све буде како смо замислили“, најавио је Јовановић.

М. Р.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести