Рукометаши Војводине у свечарској атмосфери дочекују Металопластику (19)

На Сланој бари све је спремно за спектакл. Рукометаши Војводине ће вечерас (19) дочекати Металопластику из Шапца за крај Аркус лиге.
РК Војводина/ Рукометаши Војводине спремају славље
Фото: РК Војводина/ Рукометаши Војводине спремају славље

Иако су Новосађани још раније обезбедили шампионску титулу, најавили су да желе да славе и у вечерашњем сусрету и тако без пораза окончају овогодишњу сезону. Утакмица ће бити одиграна и у свечарском амбијенту јер ће рукометашима Војводине бити уручен шампионски пехар, девети по реду, а осми узастопни.

– Идемо на победу, свакако, јер је жеља да тријумфално ставимо тачку на најуспешнију сезону у историји клуба, у којој смо освојили два купа и првенство, без пораза. Наравно, неће бити ни мало лако у дуелу са Металопластиком, која математички може да се са друге позиције избори за Сеха лигу. Извесно је то да ће гости доћи да нас изненаде, максимално мотивисани и да чекају евентуални кикс Партизана у Лесковцу. Ипак, ми знамо шта нам је чинити, поготово момци чије је хтење да златним словима испишемо најбољу сезону у историји клуба – рекао је Борис Ројевић, стратег рукометаша Војводине који се за три године и два месеца на кормилу екипе окитио са чак девет трофеја.

Стефан Миљковић, леви бек Новосађана, истиче да већ освојено злато око врата неће бити разлог за опуштање на паркету.

– Тежак меч нас очекује и поред тога што нам ништа не значи, јер смо освојили првенство. Међутим, имамо жељу да првенство завршимо како смо и почели и играли сво време, победом. Металопластика ће тражити своју шансу а на нама је да у мечу за крај сезоне одиграмо беспрекорно и подвучемо је успехом – нагласио је Миљковић.

Ј. Галић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести