Сања Радосављевић: Знамо колико су Рускиње јаке

Србија жели да се домогне бодова против олимпијских шампионки из Рија, Рускиња (недеља 18.00), које су до сада показале највише на ЕУРО 2018.
Radosavljevic Sanja/Rukometni savez Srbije
Фото: Рукометни савез Србије/Сања Радосављевић

Лево крило српске репрезентације Сања Радосављевић најављује велику борбу у наставку Првенства:

- Нисмо очекивале одлагање. Концентрација остаје иста, једино што ће бити мало теже играти три меча у четири дана, од недеље до среде. Ако добијемо Русију, међутим, добићемо ветар у леђа и додатну енергију, тако да нам то оптерећење неће тешко пасти. Када иде добро, све остало пада у воду и постаје небитно. Неке ствари не можемо да променимо, нити да на њих утичемо.

О мечу са Рускињама брзоного српско крило истиче да су већ играче са њима и знају колико су јаке.

„Анализирамо их на састанцима, спремамо. Играле смо са њима у Румунији, знамо колико су јаке. Одбрана је кључ свега. Ако ту добро одговоримо, онда ће и напад много лакше ићи.

Радосављевићева сматра да у мечевима који су одиграни у четвртак, није било пуно изненађења. Француска је савладала Данску, а Црна Гора Шведску првог дана.

„То смо могли и да предвидимо. Француска је домаћин, била је фаворит, док је Црна Гора физички доминантна у односу на Швеђанке. Не размишљамо о другима, трудимо се да фокус буде усмерен само и конкретно на оно што нас чека и што морамо да испунимо, истакла је Сања Радосављевић.

РСС

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести