СЕХА лига: Војводинa дочекују Вардар, актуелног европског шампиона

Рукометаши Војводине вечерас (20.45) на Сланој бари дочекују европског шампиона, екипу скопског Варадара, у оквиру 10. кола СЕХА лиге.
Сеха лига/Детаљ из дуела Вардар – Војводина одиграног у Скопљу
Фото: Сеха лига/Детаљ из дуела Вардар – Војводина одиграног у Скопљу

Клуб са Слане баре није одиграо утакмицу 23 дана, али тренер Борис Ројевић је најавио је да ће његов тим дати свој максимум како би дошао до жељеног резултата.

- Велика пауза  доноси несигурност код играча. Оно што је добро је то што смо тренирали три недеље без утакмица и путовања, па верујем да смо подигли физичку спрему.Покушаћемо  да одговоримо сјајном Вардару, да наметнемо свој ритам, да их уведемо у трчање, пошто смо много свежији од њих. Пробаћемо јаким темпом да их срушимо – казао је Ројевић.

Тренер неће моћи ра рачуна на леве бекове Илића и Сретеновића, као и на средњег Милашевића.

- Остали играчи су спремни и даће све од себе да пробамо да остваримо што бољи резултат против Вардара, као и против Татран Прешова, како бисмо у нокаут фази добили лакшег противника.Зна се ко је Вардара и  европском шампиону се не прети, али ми имамо право да се надамо да можемо до доброг резултата - рекао је Ројевић.

Војводина је тренутно трећа у групи А СЕХА лиге иза Вардара и Мотор Запорожја. Утакмица на Сланој бари између Војводине и Вардара почиње у 20.45 часова и по општим оценама биће то прави празник рукомета. Домаћа екипа се нада великој посети и подршци са трибина, што је од изузетног значаја у дуелу са овако квалитетним ривалом.

С. Р.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести